Thursday, September 30, 2010

Hieman aavistelinkin...

Niin viikonloppuna kertoilin, että perustusurakoitsijoilla oli loppuvuosi paljon töitä ja varmistus tuli pari päivää sitten sähköpostilla - loppuvuosi todella kiirusta - ei ehdi tekemään... Täysin ymmärrettävää: ihmisen on elettävä, yrityksen maksettava palkkaa ja karavaani kulkee. Kun me ei kyetä kertomaan koska voidaan edes aloittaa, niin minkäs teet? Venaatko projektia, joka ei ole käytännössä toiminnan kannalta edennyt toukokuun jälkeen ulkopuolisen silmin katseltuna vai otatko mieluummin rivitalotyömaan ja aloitat hommat. Niinpä!

Nyt siis etsitään uutta perustusurakoitsijaa ja tarjouspyyntöjä lähetetään. Pihasuunnitelman tekijää myös metsästetään ja niillä tuntuu olevan todella kiire ja hinnat asettuu kovin laajalle skaalalle - toistaiseksi välille 1000-2500€ 750 m2 neliön tontille. Pihasuunnitelmaa varten tarttetaan uuden DWG:t ts. assari pohjaksi ja se pitäis nyt saada pääsuunnittelijalta.

Vaimo piirtelee parhaillaan Google Sketchupilla keittiön pohjaa ja naksuttaa väriä toisensa perään taustaseinälle ja pyörittää tilaa...

No comments:

Post a Comment