Monday, November 8, 2010

Työmaasuunnitelma

Joskus siitä on siviili elämässäkin hyötyä, että joutuu kirjoittamaan töissä paljon ns. kosmista paskaa, diibadaabaa tai miksi sitä nyt haluaakaan kutsua. Tänään hyöty on realisoitunut työmaasuunnitelman muodossa. Työmaasuunnitelma on taas yksi kummallisuus, josta kunnan sivuilla sanotaan seuravaa "TYÖMAASUUNNITELMA ON TOIMITETTAVA ENNEN RAKENNUSTÖIDEN ALOITUSTA!". Joten tuumasta toimeen ja tässä on nyt pari tuntia kirjoitettu moista. Tekstiä on jo kolmisen sivua ja kuvia en ole vielä lisännyt.

Muutoin lupa pisti aika rumban päälle... Ilmoituksia on tehty joka suuntaan ja kaikki tuntuvat olevan hämmästyneitä, että se lupa nyt oikeasti on myönnetty. Pitäis miettiä aika nopeasti talotoimituksen ajankohtaa. Tällä hetkellä vaan toi sää saattaa alkaa näyttää pahimmat puolensa rakentamisen kannalta. Ekaa kertaa varmaan ikinä en toivo lunta talveksi ollenkaan ja pakkanenkin on epätoivottu vieras varsinkaan, jos tontilla on vesimittari muttei sähköä ja näitä muita pieniä päänsärkyjä.

Vaimo alkaa hoitelemaan työmaan vakuutuksia kuntoon. Tarkoitus olisi ottaa talkoovakuutukset mahdollisia talkoita varten (niin kaikki tutut uskaltaa sankoin joukoin osallistua ;-) ) ja vakuuttaa toi rakennus rakentamisen ajalle tai no siis kysehän on ihan normaalista kotivakuutuksesta.

No comments:

Post a Comment