Thursday, July 8, 2010

Sähkösuunnitelmat kasassa

Sähkösuunnitelmat on nyt meillä kommentoitavana ja samalla tuli saman firman urakkatarjous. Tuntuu jotenkin kalliilta kun edellisen kerran homman teki appiukko ja ei tarttenut ostaa kuin tavarat. Jokatapauksessa varmaan kilpailutetaan tuo tarjous. Suunnittelija yrittää jotenkin vältellä tapaamista ja me taas halutaan käydä toi suunnitelma läpi jotta ymmärretään mitä siihen on oikeastaan piirretty...

Lämmitysjärjestelmä mietityttää vielä - sähkösuunnitelma sisältää lämmityskaapelit, mutta maalämpö kiinnostaisi. Vaikka tuskimpa tuo koskaan itseään takaisin maksaisi. Mutta kaikkea ei voi aina ekonomisesti perustella (ajatusmaailma taitaa vihertää jonkinverran)... Siispä kävin yhdessä alan liikkeessä keskustelemassa ja sen seurauksena pyysin tarjouksen. Suosittelivat tosin tilaamaan samantien koska on kuulemma kaivoporareilla hommia 7 päivää viikossa lokakuulle saakka!

Muutenkin jokapaikassa viesti on, että tavara viedään käsistä. Keittiöliikkeet on myynyt tuotantonsa pitkäksi aikaa eteenpäin ja väittävät, että kerrostalot ei valmistu kun keittiöitä ei saa jne.

No me venataan vielä sitä rakennuslupaa - ehkä tää tilanne rauhoittuu ennenkuin byrokratia saadaan valmiiksi.

No comments:

Post a Comment