Friday, May 25, 2012

Pihaa ennen istutuksia

Avant on nyt sitten palautettu ja kolme päivää palautuksen jälkeen tuli tontille Kekkilältä 15 kuutiota puutarhamultaa. Laskettiin, että tarvitaan yhdeksän ja laitettiin hieman extroja ja nyt kun näyttää siltä, että mullat loppuu :-( Niin joo ja toi 15 kuutiota levittyy nyt sitten kottarilla ja selkä kiittää.

Vajaat 15m2 multaa
Nyt kuitenkin ollaan jo tilanteessa, että huomenna varmaankin lähdetään metsästämään puutarhaliikkeistä puita ja pensaita ja istutetaan ekat kasvit viikonlopun aikana. Lähtökohdaksi metsästykselle otetaan suunta kohti Lohjan Virkkalaa ja liikettä nimeltä Taimi Teutari. Vanhojen muistikuvien mukaan siellä on hyvät valikoimat, laadukkaat taimet ja kohtuulliset hinnat - lähtökohtaisesti Espoossa maksimissaan kaksi noista kolmesta kriteeristä täyttyy.


Muuri ja istutusallas
Aiemmin homma olisi ollut helpompi mutta kun toi kaikkia osuudenomistajia palveleva paikallinen osuusliike HOK-Elanto sulki Backaksen ja teki tilalle surkean KodinTerran Tuusulaan, niin nyt hommaa hoidetaan hieman vaikeamman kautta. Backas takaisin addressi olisi kyllä paikallaan...

Toisesta suunnasta ja vasemmassa reunassa kiveystäkin näkyvissä
Eli huomenna kohti Lohjaa ja paluukuormaan lisätään anopin potitetut taimet ja sitten loput lähiliikkeistä.

Jokatapauksessa piha siis etenee jotakuinkin "budjetissa".


No comments:

Post a Comment