Thursday, June 13, 2013

Viikko ilman toimivaa jääkaappia.

Niin se aika kuluu. Jääkapin huoltomies soitti maanantaina ja ilmoitti, että elektroniikat on tilattu ja keskustelun jälkeen päätti tilata lisää. Tänään kyselin perään ja vastaus oli sama eli osat on tilattu. Lapsiperheessä epätyydyttävä vastaus.

IT-alalla on tottunut siihen, että kun takuun alainen laite kärähtää, niin varaosa tai uusi laite on lähes poikkeuksetta toimitettu ovelle seuraavaan työpäivään mennessä ja jos maksat ekstraa niin se laite on insinöörin kera neljässä tunnissa paikalla vuorokauden ajasta riippumatta vaikka jouluaattona. Ei tunnu pätevän kodinkoneisiin. Ei vaikka AEG jossain määrin premium merkki onkin. AEG ei tosin ole ihan samalla viivalla Gaggenaun eikä Mielen kanssa mutta toimisiko huolto niissäkään nopeammin? En tiedä - ei ole kokemusta.

Miten toi jääkaapittomuus on sitten vaikuttanut. No kaupassa käydään useammin, maidot ostetaan hylana, elintarvikkeet huoneenlämpötilan kestävänä ja lihat ja kalat suoraan käytettäväksi. Lisäksi Mäkkärissä on tullut käytyä ja kalja juotua lämpimänä.

No comments:

Post a Comment