Thursday, December 2, 2010

Tapaaminen tontilla.

Tänään tapasin maanrakentajat tontilla - kävivät tarkastelemassa paikat ja tutustumassa tarkemmin urakkaan. Eivät ihan täysin vielä säikähtäneet tuota kunnan aiheuttamaan härdelliä - ei vaikka vieressä räjäyteltiin ja jouduttiin odottamaan liikkumaan pääsemistä jne. Sovittiin tosin, että perjantaina mä käyn tekemässä arvion tilanteesta ja ilmoittelen kannattaako tiistaina tontille tulla. Samalla pyysivät talon paikan merkkäämista ja sen tilasinkin ja toimitus on tiistaina tai keskiviikkona. Maanrakentajilta tulee sitten oma mittaaja oliko se nyt takymetrin kanssa ja ottaa nurkkapaalut talteen ja sitten laskee talonpohjien kanssa muutkin talon kulmat (kuntahan antaa vain neljä pistettä) ja tuo ne tontille.
Unohdin luonnollisesti kysyä, että saako tuon mittaajan tilata jälkikäteenkin paikalle esim. anturahattujen valun jälkeen antamaan nurkkapisteet - siis tarkoituksena välttää linjapukkien teko.

Talopakettia siirsin kaksi viikkoa - otin vähän säävarausta. Paalutusta siirsin myös - olisi muuten ollut ensiviikon alussa mutta joo ei todellakaan olla valmiita :-)

No comments:

Post a Comment