Thursday, December 9, 2010

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita

Maanrakentajat oli täsmällisesti aamulla paikalla ja käytiin tontti nopeasti läpi, jonka jälkeen kaivuri siirrettiin tontille. Suunnitellun tienpaikan kautta sinne ei siis päästy (johtuen kunnan maakasoista) vaan mentiin tontin yläreunan kautta jonne kaivuri teki itselleen sinne tien. Oltiin käyty kaivurikuskin kanssa läpi puunkaadot ja muut mutta en huomannut tehdä selväksi hallinta-alueen rajaa, joten sitten meni tulevan naapurin kaksi omenapuuta ennenkuin mitään ehdin sanoa ja katsoin vierestä kun kaivurin persus ulottautui kohti tontilla olevaa vanhaa lipputankoa. Lasikuitunen lipputanko hetken taisteli vastaan mutta kun 100 kiloa ja 20 tonnia kohtaa, niin harvemmin se kevyempi jää asiasta kertomaan ja lipputankokin tässä taistossa kaatui lähes suorilta jaloilta pienen puumaisen nitinän ja narinan saattelemana. Onneksi ei osunut naapurin taloon...


Maanrakentajien pomoilta ei putkiassari ollut päätynyt tontille saakka, joten noin kasin pintaan lähdin hakemaan sitä ja ysin pintaan tulin katsomaan ja hämmästelemään kuinka paljon kahdessa tunnissa oikeasti saa aikaan.

Nyt illalla käytiin vielä toistamiseen tontilla ja tien pohjat näyttää valmiilta - vettä tosin löytyy mutta huomenna tontilla on varmaan valmis tie.

No comments:

Post a Comment