Monday, May 10, 2010

Perustussuunnitelma valmis

Noin! perustussuunnittelija ja samalla vastaava rakennussuunnitelija teki hommansa viikossa ja tänään tuli kuvat katsottavaksi. Entisenä siporex-rakentajana näihin suunnitelmiin suhtautuu asianmukaisella skeptisyydellä ts. jos palkit ja laatat on väärät tai puuttuvat tai siis nyt meidän tapauksessa jos ontelosokkeli ja ontelolaatta kuvissa ja luetteloissa on virhe ja et huomaa sitä, niin hommat seisoo sitten myöhemmin työmaalla ja aikaa kuluu sekä rahaa palaa.
Pikaisella tarkastuksella kohtuu hyvälaatuiset suunnitelmat kuitenkin, mutta kyllähän niistä virhekin löytyi :) Kuten sanottua, hyvä että löytyi nyt eikä vasta toimituksen jälkeen työmaalla! Mutta otan kuvat tarkempaan syyniin paremmalla ajalla loppuviikosta...
Rakennuslupahakemuksessa on nyt kaikkien osapuolien nimet (hallinnanjakosopimuksesta johtuen meitä on neljä luvan hakijaa - kun kaikki tontinomistajat allekirjoittavat) eli ensi viikkoa varten alkaa olemaan viimeisetkin paperit kasassa. Uudesta pääsuunnittelijasta ei ole kuulunut vielä mitään ja kuitenkin pitäisi katsoa toi paperinivaskan kattavuus läpi. Vahvasti tosin uskon, että kaikki haalittu ja kunnossa.
Aikatauluviivytykset on nyt myös kommunikoitu kaikille osapuolille keitä se tällä hetkellä ymmärtääksemme kiinnostaa.

No comments:

Post a Comment