Sunday, November 6, 2011

Valmis ruokailutila

Nyt voidaan sanoa pikkuhiljaa, että ruokailutila on about siinä kuosissa mihin se tulee jäämään. Tilassa on muuton jälkeen vaihtunut kaikki huonekalut ja ostettu vielä kattokruunu.

Mutta nyt alkaa olemaan valmista

Pöytä juhlasuunnassa
Katossa meillä on itseasiassa neljä sähkörasiaa mutta nyt kuitenkin päädyttiin vain yhteen valaisimeen, joka hankittiin Pentikiltä ja jossa on tiettyjä laadullisia ongelmia ts. katsotaan reklamoidaanko vai tuunataanko. Eli osa noista "kynttilöistä" ei toimi Led-kynttilä polttimon kanssa.


Koriste kastaijaisjuhlia varten

Pöytä on Boknäsin täys tammikantinen Club Vintage Interiorsin Royal - samaa tosin saa Flamantilta eri nimisenä ja alkuperä on jossain kaukoidässä mutta kuitenkin hieno pöytä. Tuolit on Vepsäläiseltä Vincent Sheppardin Melbourne tuolit, jotka sattuivat olemaan 50% alennuksessa eli tulivat melkein edulliseksi.



Tässä vaiheessa ei kattaustarpeita ja pöytäliinoja ja muuta olla vielä hankittu mutta mahdollisuuksia on paljon. Niin pöydän voi kääntää 90-astetta ja todennäköisesti sitä pidetään niin päin arkikäytössä.

3 comments:

  1. Todella kaunis pöytä! Ja muutenkin niin harmonisen näköistä. Tykkään, vaikka tyyli onkin ihan eri kun meillä, mutta värit samat =D

    ReplyDelete
  2. Todella hienon näköistä! Onnea ja hyvää joulun odotusta!

    ReplyDelete
  3. Tosi hieno pöytä!

    Eksyin blogiisi sattumankaupalla ja lisäsin blogisi linkkilistaani (teillä on hyvä sisustusmaku :)

    -Juha

    ReplyDelete