Monday, January 30, 2012

Projektia pukkaa...

Pitkän toimettomuuden ja Helmikuun loppuun asetetun talo sisältä valmiiksi deadlinen innoistamana leikattiin viikon lopulla tapetit vuotiin yläkerran huoneita varten. Noi ei siis ole pöytäliinoja ympäristöstään huolimatta.

Mulberry Modern Tartan Flock-pinnalla

Cole & Son Contemporary collection Orchid
Mulberry tulee mun huoneeseen ja vauvan tuleva huone saa jo tässä vaiheessa laatutapetin - kyllä siihen sitten kelpaa piirtää tikku-ukkoja ja prinsessoja. No mottona meillä on jo pitkään ollut, että eläminen saa näkyä. Ja kyllähän se eläminen näkyykin jo! Ei tosin siten kuin ajateltiin vaan kovimmat pakkaset on kuivannut rakenteita sen verran ettei kulma-akryylien elastisuus ole riittänyt. Akryylispruutalle siis hommia keväällä.

Viikonloppua ollaan tässä tuumailtu tapettiurakalle mutta katsotaan sitten tapahtuuko mitään - raporttia siis tiedossa.


ps. Pihi kaveri muuten oli hankkimassa aikoinaan mattoja kotiinsa. Se meni rautakauppaan ja totesi matot niin kalliiksi, että osti tarjoustapettirullia sen sijaan. Rullasi tapetit auki lattialle mattojen paikalle ja kun tapetit tuli likaisiksi, heitti ne roskiin ja rullasi uudet tapetit lattiaan... 

1 comment:

  1. Mä en edes tarttis tapetteja, jos vaan voisin jostain huoneesta sanoa: "mun huone". Mä niin tarvitsisin oman huoneen!

    ReplyDelete