Friday, March 19, 2010

Ja vielä historiaa - mihin pakettiin päädyttiin...

Eli Tammikuun lopulla päätettiin vaihtoehtoina siis Herrala ja Kannus... Molemmat houkuttelivat omalla tavallaan ja istuin ensin kannuksen kanssa mööten ja sitten Herralan kanssa vaimo mukana... No jotenkin siinä sitten rustattiin Herralan paperiin nimi alle... Kuvat luvattiin nopeasti - no siinä kesti kauemmin kuin luvattiin ja muutama muukin asiakaslupaus jäi toteuttamatta ja yksi pieni säätö toimitukseen saatu jo tehtyä ja nyt kuitenkin meillä on kuvat (paitsi asemapiirrustus) hanskassa ja maanantaina pitäis mennä kunnan arkkitehdille näyttämään luonnoksia eli sen suhteen homma etenee.
Vastaavamestari on ollut hankittuna jo ennen vuoden vaihdetta ja nykyään vaadittu pääsuunnittelija on mukana Zekatalta - molemmista kovin hyvä tunne sen suhteen, homma hoituu nätisti. Ainoa mikä huolestuttaa parhaillaan on aikataulu - ennenkuin luonnokset on saanut vihreää valoa - ei hirveesti kannata viedä perustus- ja LVIS-suunitelmia eteenpäin ja ennenkuin noi on hanskassa ei pysty tarjouksia pyytämään ja joo nyt on jo aikamyöhäinen ajankohta. Katellaan - ei Stressiä...

2 comments:

  1. Hei!

    Voitko suositella vastaavaa mestaria? Kuka teillä oli ja minkälaista hintatasoa? Meillä suunnitelmissa Kannustalo 190m2 ttl länsi-Espooseen.

    Yst. terv.

    Elina

    elina.koo@gmail.com

    ReplyDelete