Friday, May 27, 2011

Takka, hormi ja kattoturvaa...

Huh huh mikä viikko... Takka tuli siis eilen valmiiksi kuivumisvaiheeseen, jonka jälkeen tehdään lopullinen pinnoitus. Kuvasta poiketen siinä on jo ensimmäinen rappauskerros päällä.


Hormi tehtiin samalla sessiolla lukuunottamatta lisäpellityksiä, jotka jostain syystä puuttuivat toimituksesta. Pressutettiin takkamuurarin kanssa hormin yläpuoleinen osuus, jottei tarvitse hirveästi pelätä näitä sateita.


Tänään homma jatkui kattoturvan asennuksella - parhaimillaan kuusi miestä ahersi lumiesteiden, tikkaiden jne. parissa ja valmista tuli ja samalla kovin paljon turvallisempi olo katolla.


Muutoin levytykset sujuu ihan kohtuullisesti, jos vain tavarat riittäisivät... Kuvaavaa Herralan toimitukselle ilmeisesti on, että ylimääräisen 10% sijaan tavaroista on poistettu 10%... Ja minkäs teet? Heität hommat seis kunnes Herrala saa kamat toimitettua ja kuset samalla aikataulut ja pidät kahta timpuria tyhjäkäynnillä vai käyt rautakaupasta hakemassa? Herralan pystysryhmä oli muuten jättänyt autokatoksen EI30-osastoinnin villoitukset tekemättä autokatoksen osalta, joten sen suhteen pukkas tänään pientä kiirettä heittää villat paikoilleen ennen kuin lumiesteet tuli ko. tiilien päälle.

Muuta viikolla tapahtunutta: putkarit heitti hanakulmat paikoilleen ja sähkärien kunkku kävi kytkemässä keskuksen, kun ei saanut remonttityömaalla päiväänsä täyteen vaikka oli tehnyt kahtena edellisenä päivänä meidän työmaalla noin 12 tuntiset työpäivät.

Huomenna Billnäsin puutarhamessuille... Mun tehtävä on toimia kuskina :-)

No comments:

Post a Comment