Saturday, December 11, 2010

Toipumista ja paperitöitä

Firman pikkujoulut oli eilen ts. herääminen aamulla meni pitkäksi ja silti kokopäivän on ollut kohtuu vedoton olo - pääasia, että oli hauskaa (kai?). Onneksi pikkujoulut on vaan kerran vuodessa. Tosin tänäänkin voisi olla pikkujoulut johon mennä ja viim. ensi lauantaina on taas pikkujoulut... Anyway käytiin tuossa puolen päivän tienoilla taas vilkaisemassa tonttia teemalla ajetetaan ekaa kertaa tontille. Ja näin siis tehtiin - meillä on ihan valtatie sinne! Olivat vetäneet murskepinnan sinne, joten kyllä siinä kelpasi körötellä :-)




Iltapäivä meni sitten kivasti kirjoittaen putkisiirtosuunnitelmaa ja käyttösopimusta. Siirtosuunnitelma tehtiin lähinnä naapurille sekä siirtojen maksajalle tiedoksi mitä tapahtuu jatkossa eli miten homma hoidetaan siististi ja mitä vaikutuksia sillä on heidän elämäänsä. Toisena tehtävänä on HSY:n vaatima käyttöoikeussopimus naapurin ja meidän välillä eli naapurin meidän tontilla olevat putket ja liittymät on naapurin omaisuutta ja jos me käytetään niitä niin meillä pitää olla siihen lupa naapurilta. Luulin, että rasitesopimus (jossa kulut yhteisien putkien huoltokuluista jo sovitaan) riittäisi mutta joo ei riittänyt eli tuosta rustasin sopimuspohjan, joka varmaan ensiviikolla allekirjoitetaan. Perjantaina jo keskustelin HSY:n kanssa ja kaikki kuviot alkoi selvenemään mm. vesijohdon putkisulku todennäköisesti löytyy helposti, jos siis niinkuin tuolta lumesta mitään löytyy. Ainoa ongelma tuntuu olevan liitäntätyön aikataulu, joka menee vähän turhan pitkälle huomioiden tän hetkisen valmiusasteen. Siitä ja Elisan asentajan soitosta säikähtäneenä (asennus 30.12) piti tarkistaa sähkökaapin toimitusaika -> odotusaika sähkölle edelleen 2pv liitäntäpyynnöstä - luojan kiitos :-)

Ja taas +10cm uutta lunta - kohta mä hiihdän tontille...

1 comment:

  1. Täällä myös on lunta tullut paljon, mies yleensä hoitaa auraukset ja hänellä on nyt uusi luiskakauha etsinnässä. Hienoa että teillä edistyy työt, siitä se pikku hiljaa menee eteenpäin! Eikö hauska ajatella, että tässä tulee olemaan talo pystyssä! Kovasti tsemppiä teidän urakkaan, mielenkiintoista seurata.

    ReplyDelete