Saturday, February 12, 2011

Maanantaina sitä roinaa sit alkaa tulee...

Viikonloppu aamu alkoi tänään hieman totuttua aikaisemmin, kun olin sopinut aamuksi peräkärrylainan Veikkolasta broidilta ja sen jälkeen Starkista hakemaan alus- ja reivauspuita talotoimitukselle Olarin Starkista...

Mä oon pitkään arponut näitä rautakauppa ostosten keskittämisiä siis mistä alkaa ostamaan. Meillä on periaatteessa muutamia vaihtoehtoja eli Olarin Starkki, Merituulen K-rauta, Bauhauhau ja K-rauta Espoo. Rakentaja-alet olen hankkinut Starkkiin ja Merituuleen. Edellisessä projektissa ostin pääsääntöisesti K-rauta Espoosta ja edelleen se valikoima puoltaa sen käyttöä vaikkakin sijainti ei ole optimaalinen. K-rauta Espoota en kuitenkaan käytä jos ei ole pakko kun kokemukset edelliseltä kerralta tuki sitä: siellä on kolme hintaa: Hintalappuhinta, rakentajahinta ja rakennuspalvelun tiskiltä vinguttava hinta ja kun en halua roikkua siinä tiskillä joka nippelin vuoksi niin päätin jo etukäteen antaa olla. Merituuli olisi hyvässä paikassa mutta sitten ne alennukset rakentajaeduilla on olemattomat - sen verran olen nyt ehtinyt testaamaan, että  johtopäätös on aika riittävä. Bauhauhau taas ei ilmeisesti tunnista rakentaja-alennus konseptia - niillä on vaan määräalennuksia. Bauhauhaulla on tosin hyvä valikoima. Eli Olarin Starkkiin alkaa ostot menemään - alennukset on OK ja aamulla käydessä sieltä saa kahvia ja lihariisipasteijan - mitä muuta rakentaja tarvitsee ostopäätökseen :-)

Sitten on Klaukkalassa Uudenmaanrakentajapalvelu - sijainti kaikkea muuta kuin optimaalinen meille mutta hinnat on hyvät, palvelu erinomainen - homma toimii eikä tartte miettii -> suurin osa ostoksista on päätynyt rahdeista huolimatta sinne... Tosin ovat keskittyneet enemmän perustusroinaan mutta katsellaan mitä niiltä vielä saa...

Sitten kun kerran kehutaan, niin tän meidän perustusurakoitsijan eli VA-palveluiden toiminta oli kyllä kaikin puolin kiitettävää - vuodenajasta, säästä ja kaikestä pienestä säädöstä riippumatta homma toimi nöyrästi, sovitusti ja halutussa aikataulussa... Kertakaikkiaan hyvä firma.

Ja sitten vielä lopuksi projektin risukasaan: Tarkastin kulutajaneuvonnasta tuota Herralan hinnannostoa - olivat vähän sitä mieltä, että kannattais valittaa ja ehkä viedä jopa kuluttajariitalautakuntaan, josta päätös tulisi noin vuoden kuluttua. Mä tuumasin kuitenkin, että ehkä jätän tuon kierroksen väliin - ainakin toistaiseksi.

No comments:

Post a Comment