Sunday, October 17, 2010

Hiljaisuutta, kirjanpitoa ja kalusteita...

Kuvat on nyt sitten ollut jo melkein viikon kuntakierroksella ja mitään ei ole kuulunut. Onkohan tämä sitten hyvä merkki vai tyyntä myrskyn edellä? Olisi kyllä jo aika tuon luvan edetä sinne naapurikuulemiseen... Mikäli näin on tapahtunut niin luvan antopäivä voi olla jo tämän kuun puolella ja aktiviteetit varmaan alkaisi ensi kuun alussa ja näin siis tulee tapahtumaan. Siitä pitää huolta herra Murphy. Marraskuun alussa kun olisi ns. uran kannalta tärkeä viikon duunikeikka New Yorkiin. Siinäpä sitä mietittävää taas mutta ei anneta sen häiritä enempää...

Kirjanpito/budjetointi oli jäänyt hieman retuperälle, joten sitä on tänään paikkailtu ja tämän hetken tilanteen mukaan mennään budjetin yli parin prosentin verran eli ei vielä mitään hälyyttävää mutta katsotaan nyt miten jatkossa. Maansiirtourakassa voi heilahtaa jo hyvinkin homman ketuille, jos tulee yllätyksiä. Tai no viimeistään siinä vaiheessa, kun aletaan oikeasti hankkimaan sisustusmateriaaleja - silloin lähtee tonni sinne tai tänne jos löytyy "jotain kivaa".

Sisustuksellisesti ajatukset on muuttunut siitä mistä lähdettiin... Tavoite oli aluksi New England style ja nyt mennään jo hieman modernimmassa linjassa. Esimerkkinä muutoksesta kaksi kuvaa: alunperin suunniteltu ruokapöytä ja tämän hetken ajatus ruokapöydästä.

Tästä siis lähdettiin eli Flamantin hieno rustiikkinen ruokapöytä hienolla antiikkitammisella kannella:

Ja tästä nyt haaveillaan Fritz Hansenin Essay pöytä (Cecilie Mantz 2009):
Yksikertainen ja kaunis.

Valitettavasti toi Essay maksaa noin neljä kertaa tuon Flamantin verran ja Flamantin pöydän hinnalla saa jo rekallisen "kalusteita" Ikeasta...  Tämän hetken ruokapöytä on itseasiassa jonkin tason klassikko sekin ja on itseasiassa näistä kahdesta vielä modernimpaan suuntaan eli Piiroisen Arena 080, joka on nyt palvellut meitä jo lähemmäs 15 vuotta ja on edelleen kaunis katsoa.

1 comment: