Monday, April 25, 2011

Pääsiäisen ja edellisen viikon aikaansaannoksia.

Pääsiäinen takana ja arki edessä. Nojoo aika työleiri tää pääsiäinenkin on ollut. Talossa on vaakaruoditukset valmiina, styrot lattiassa, kattoläpiviennit valmiina - tosin tiili päällä kun putkiukkojen tuomat osat on osittain vääriä. Lisäksi puite-, otsa- ja räystäänaluslautojen käsittely on alkanut ja vielä lisäksi onteloihin on tehty kaikki tarvittavat viemäreiden ja muun talotekniikan läpivientireiät. Ja tähän kun lisätään vielä Daressossa käynti, broidin saunan PU-levyjen asennusta, renkaiden vaihto ja puunkaatoa sekä vanhempien käynti tontilla, niin ei voi hirveesti laiskottelusta puhua.

Olohuone, työhuone ja takanpaikka

Portailta saunan suuntaan

Yläkerta


Maalitestejä
Maalitestejä tehtiin lähinnä akselilla Uulan petrooliöljymaali ja Teknoksen Nordica Eko... Pitäis vaan päättää... Petrooliöljyn puolesta puhuu helppous, pelottaa mahdollinen homeherkkyys (mikäpä maali ei EU-aikana homehdu). Nordica Ekon puolesta kiiltävä pinta ja hyvä maine. yo. kuvan kaksi ylempää lautaa on Nordica Eko sävy 7333 ja kaksi alempaa Uula Petrooli sävynä sade. Kulmalaudat, puite-, otsa- jne. tehdään jokatapauksessa Nordica Ekolla sävynä kuvan 7131.

3 comments:

  1. Noista värisävyistä: meillä on samat, siis 7333 ja vaaleat osat sitten 7131.

    Maalattiin jo viime kesänä kaikki muut paitsi viimeinen kerros ja on nyt talven mittaan katseltu tuota. 7131 taittaa Vinhalla aika voimakkaasti siniseen ja jää epämääräisen väriseksi siinä siniharmaan 7333:n rinnalla. Nyt viimeisellä maalauskerralla pistämme vaaleat osat maalarinvalkeaa - saadaan kunnon kontrastit ja värit tulee kunnolla esiin.

    Hauskaa vappua!

    ReplyDelete
  2. 7131 tosiaan taittaa siniseen ja etenkin violettiin Nordica Ekolla mutta meille se on se efekti mitä haetaan... Ollaan pyöritelty tuota lankkua nyt tontilla pitkin poikin varjosta suoraan aurinkoon ja värit muuttuu tosi paljon (etenkin 7333) mutta mun mielestä pysyvät keskenään tasapainoisina. Ja 7131 on riittävän likainen ulkomaaliksi...

    ReplyDelete
  3. Tuo on kyllä hyvä pointti tuo likaisuus, maalarinvalkeassa näkyy kyllä heti ja kaikki.

    Hmm hmm :-)

    ReplyDelete