Saturday, April 30, 2011

Vappua!

Vapun vietossa parhaillaan ja lasi Jacquessonin Cuvee 734:sta naaman edessä juhlistamassa tätä työväen juhlaa ja työtä on tänäänkin tehty: Styroja - edelleen... Putkimiehet tuli torstaina ja perjantai-iltapäivänä saatiin kaikki läpiviennit sekä vesiputket paikoilleen.

Kuten kuvasta näkee, putkia varten on roilottu urat sellaisella styron sulattimella, joka tekee sellaista uraa mihin toi perusvesiputki "kliksahtaa" kiinni.
Huomenna värkkään viimeiset styrot paikoilleen, niin ensiviikolla pääsee sähkärit tekee putkituksiaan, sitten verkot, lattialämmitys ja valu.


Maalausurakassa ollaan saatu ekat laudat pintavärivaiheeseen saakka. Ongelmana on tilan puute - pitäisi kiinnittää lautoja välillä, jotta olisi tilaa maalata lisää. Toinen ongelma on huonompaan suuntaan muuttunut sää. Toisaalta - eihän meillä tuon suhteen mikään kiire ole. Tai no kevät taitaa olla parasta aikaa maalata talo...


Tosin Styrot alkaa olemaan aika finaalissa, jolloin maalausalusta styrot taitaa lähteä lattiaan ja sitten pitää kehittää uusi kuivatusteline maalatuille laudoille :-)

No comments:

Post a Comment