Monday, June 13, 2011

Drive-in helvetti...

Tänään tuli yläkerran kylpytilan lattiavalun yhteydessä pikainen visiitti Espoon BaukkuHaukun drive-in:iin hakemaan Vetonit 6000:sta pari säkkiä. Mä oon nyt käynyt siellä varmaan viitisen kertaa auton ja peräkärryn kombolla ja ihmetellyt joka kerta ihmisten typeryyttä autojensa sijoittelussa. Siis joo jokakertahan se on pujottelua ja taiteilua siellä seassa mutta tämänpäiväinen oli jo pohjat ja onneksi ei ollut kärryä mukana - muuten olisin varmaan vieläkin siellä...

Eli rakkaat kanssarakentajat:
  1. Parkeeratkaa autonne reunaan ja samalle puolelle kuin muutkin käytävällä olevat autot, jos käytävällä on tavaraa niin parkeeratkaa tavaroiden väliin.
  2. Älkää parkeeratko kulmiin vaikka niissä tuntuukin vapaata tilaa tuntuukin olevan - peräkärryllä kulkevat tarvitsee sen tilan kääntyäkseen.
  3. Älkää missään tapauksessa jättäkö autojanne 10 metrin säteelle kassasta ja varsinkaan kassalle johtavien hyllyjen päätyyn kuten tänään kaksi autoa oli "fiksusti" tehnyt.
Bauhaussin henkilökunnalle: älkää jättäkö lasteja kulmiin tai päätyihin! Tänään tilanne tosin oli huomattavasti parempi tän suhteen...

UGH - olen puhunut!

No comments:

Post a Comment