Wednesday, June 15, 2011

Ja tasoitemies sanoi: Tulkoon valkeus!

ja valkeus tuli:

Tasoitetyöt jatkui maanantaina kattojen teippauksella ja sen jälkeen on nyt pari päivää ruiskuteltu pohjatasoitetta ja ennusteessa on, että ensiviikolla jo päästää pohjamaalaamaan!

Ulkotyöt ei ole juurikaan edenneet sään epävakaisuuden ja ramirentin telinepulan vuoksi. Viime perjantaina lupailivat tiistaiksi telineita vaan eipä ole näkynyt tai kuulunut - vaan kukapa sateessa maalaisi :-) Tosin autokatoksen ja varaston otsa- ja aluslautoja tänään naulattiin paikoilleen sateiden välissä ja tikapuilta - eli ei vauhtia mutta vaarallisia tilanteita.

Saunat ja pesuhuoneet etenee varsin vauhdilla. Saunan pesuhuoneessa on jo Wedi-levyt seinissä, päämakuuhuoneen yhteydessä olevan pesuhuoneen seinät on tasoitettu ja kosteussululla käsitelty ja yläkerran pesuhuone on myös kosteussululla käsitelty. Lattioihin tosin emme vielä ole koskeneet. Valusta kun on vasta hieman yli 5 viikkoa ja yläkerran pesuhuoneen valusta reilu päivä.

Mutta joo tilanne on varsin OK... Tuossa yksi päivä jo mielessä harmittelin, että kohta tää on jo ohi ja pitäiskö aloittaa seuraava - mulla kun on ollut varsin kivaa toistaiseksi rakennuksella. No ehkä me kuitenkin asutaan siinä kuutisen vuotta vähintään kun aiemmat elämän syklitkin on jotenkin osoittautuneet kuuden vuoden mittaisiksi.

1 comment: