Monday, June 6, 2011

Terassikausi avattu

Terassikauden avaus viivästyi kovin paljon siitä syystä ettei terassia ollut. Runko tosin on ollut pitkään lähes valmis ja nyt kun saatiin ulkoseinät terassin kohdalta maalattua niin päästiin ruuvaamaan terassilaudat paikoilleen ja homma ei todellakaan mennyt ihan silleen kuin olin ajatellut. Mun piti tehdä toi nauharuuvarilla ja rosteriruuveilla ja hankin ruuvit 94€/1000kpl. Mutta kun ruuvaamisen sitten aloitti niin siitä ei tullut mitään. Nauharuuvari tuhosi ristipää ruuvien kannat ja ei oikein jaksanut vääntää muutenkaan loppuun saakka -> paskaa jälkeä ja töröttäviä ruuveja. Eli päätin vaihtaa Torx/TAP-päisiin rostereihin. Ruuvit alkoi uppoamaan hyvin mutta aika moni 4,2/55 ruuvi meni ruuvatessa poikki. Sanoi vaan poks ja alkoi sutii tyhjää.

Ruuvitkin loppui kesken mutta eiköhän tuota lähes valmiiksi voi kutsua... Tätä kirjoittaessa siellä on jo itseasiassa pöytä ja kaksi tuolia.

    Lepo rankan ruuvaamisen jälkeen

    Viikonlopun aikana tontille saapui pikakuljetuksena Lohjalta kasa kukkaruukkuja täynnä taimia. Kyseessä oli ensimmäinen erä eli ehkä kymmenesosa anopin meitä varten kasvattamista puutarhataimista. Erittäin hyvä juttu, niin ei mee puutarhaliikkeisiin sitten joskus aivan niin paljon rahaa ja taimet on hyvälaatuisia ja kokoisia toisin kuin puutarhaliikkeissä.

    Puutarha saapuu ruukuissa
    Romon Samsara tapetin vierailu tontilla aiheutti sitten sen, että se meni vaihtoon ja vajaassa päivässä vuoden suunnitelmissa ollut tapetti vaihtui sitten Cole&Sons:in Orchidiin ja meni itseasiassa samantien tilaukseen yhdessä yhden valokuvatapetin kanssa.


    Publish Post
    Porrasaukon tuleva tapetti

    No comments:

    Post a Comment