Thursday, June 23, 2011

Kuvia uudesta kamerasta

Eilen tosiaan oli vielä kuvat hukassa mutta tänään tuli jo muutama otettua... Hauska kamera toi Canonin Ixus 117 hs - automatiikka ohjaa siististi toimintoja ja ei itse tarvitse säätää.

Tänään piti maalata ulkoseinää mutta ensimmäistä kertaa Teknoksen Woodex Aqua ei ollut kuivanut vuorokaudessa, joten hommat meni sisätöiksi ja katon maalaukseksi ja sitten sade piti sitten loppuen lopuksi kokopäivän sisällä. Aluksi, ennen maalaamista, tosin siistittiin ruiskutuksen reunajämälaastit teräsharjalla ja imuroitiin.
Sitten tehtiin testimaalaus seiniin meidän "suunnitelman" perusvärillä eli Tikkurilan H497:lla toiselta nimeltään Kaoliini. Vaikuttaa siltä, että sillä maalataan seinät Keittiön, olohuoneen ja työhuoneen osalta. Porras käytävään Orkideoiden seuraksi laitetaan G495, joka vastaa ko. tapetin pohjaväriä ja muuten vielä tuumaillaan... Jotain punaiseen/pinkkiin taittuvaa päämakuuhuoneeseen ja Vivien Westwoodin Tartan tapetin väreistä pohjat yläkerran harrastehuoneeseen.

Kattoja maalataan ihan puhtaalla valkoisella alakerrassa... Maalina siis käytetään muovitonta ja hengittävää Uulan Into-maalia, josta ei muuta huonoa sanottavaa kuin hinta...

Listojakin on hieman tutkittu ja havaittu, että ne on yksikertaisesti helvetin kalliita ja valitettavan välttämättömiä tyylikkääseen lopputulokseen puutalossa.

Mutta joo kuvakavalkaadiin:

Rakentajan Oakleyt

Telineet ja kyllästetty muttei maalattu seinä

Saunan pesuhuone

Olohuoneen maalitesti

Raidallinen ensimmäinen kerros

Hyvää juhannusta! Meidät tosin löytää tontilta tai siis rakennukselta lähes koko viikonlopun...

No comments:

Post a Comment