Wednesday, June 1, 2011

Sisätasoitukset alkaneet

Seinien kipsilevytys on valmistunut ja timpurit taas "etelässä" viettämässä syntymäpäiviä. Niiden piti olla loppuviikkoon saakka hommissa mutta sitten tuli Justiinalta kutsu kotiin ja nyt tontilla on hieman hiljaisempaa. Ei kuitenkaan täysin hiljaista vaan tasoitteiden tekijä aloitti ja lähes lopetti seinien teippaukset tänään eli jonkinlainen lepotila kuitenkin kun ei pääse kattoja teippaamaan.

Tasoitetyöt tehdään teippauksen jälkeen ruiskulla kahteen kertaan eli homma hoitunee hyvin ja siististi kunhan vaan saadaan kattolevyt.

Tänään oltiin taas iltatöissä tontilla ja tehtiin välipohjan aluspuita valmiiksi. Tehtiin niin paljon kuin jaksettiin mutta toi lämpötila vie aika hyvin mehut miehestä - vielä jää huomiselle jotain tekemistä tuon suhteen.

Vaimo siinä mun touhutessa testaili laattojen ladontaa ja ihmetteli tapetin mallipalaa oikealla paikallaan. Tapetin värit eli hienosti eri kulmista ja vahvisti ainakin mulle, että tuota pitää hankkia... Toisaalta tuosta tuon talon suunniteltuvärimaailma on jo muutenkin jossain määrin saanut vaikutteita, joten vaikea sitä on korvata.
Tiililadonta

Normaaliladonta



Parketti ja laatta vierekkäin

Tapetti

Tapetti toisesta kulmasta

2 comments:

  1. Musta olisi ihanaa nähdä talon pohjapiirrustus ja enemmän sisustussuunnitelmaa.

    ReplyDelete
  2. Sisustussuunnitelma elää vielä aika rankasti. Esim. toi tapetti on ollut kuvioissa varmaan vuoden ja tuon testin jälkeen vaan todettiin, ettei se toimi tohon paikkaan ja vaihdettiin... Eli formaalisti ei varsinaista suunnitelmaa sinänsä ole - on vaan aika hyvin mielessä mitä tonne tulee + esim. pesutiloista seinäkartat kalusteista, keittiö ja khh suunnitelmat ja muut pakolliset tässä vaiheessa päätettävät asiat (sähköjen ulosotot seinistä & kattorasioiden sijoitus). Pohjakuvat tul(l)ee jossain vaiheessa.

    ReplyDelete