Wednesday, June 22, 2011

Tasoitetyöt valmiit.

Tasoiteurakka on sitten valmis ja hyvin tehty. Kuvia ei ole vielä näyttää, kun meidän IXUS sai jostain sen verran damagea, että alkoi huutamaan lens error -viestiä. Ostettiin jo toinen tilalle mutta ei olla ehditty ottamaan kuvia...

Tasoiteurakan hoiti Tasoite ja Maalaustyö J. Taipale ja kuten aiemmin blogissa olen ilmoittanut en kehu ellei ole aihetta - no nyt on: homma meni aikataulussa, siististi ja jälki oli erittäin hyvä. Pohjamaalaukseen on siis helppo siirtyä tekemättä "jälkitasoituksia".

Etelämaan avut lähti etelään juhannukseksi ja samalla tutkivat saako Tallinnan Bauhausista Mapein Mapegumia merkittävästi halvemmalla. Saivat saunan pesuhuoneen seinälaatoitukset valmiiksi - lattian kanssa vielä odotellaan betonin kuivumista ja se voi kestää: kovaonninen kanssarakentaja samalta alueelta on odottanut betoninsa kuivumista tammikuusta lähtien saadakseen liimatun parketin asennettua ja muutettua. Tänään oltiin jo kuulemma lähellä mutta ei kuitenkaan...  Itse ajattelin kuitenkin pitää ohjenuorana cm/viikko ohjenuoraa eli nyt oltaisiin 6+ viikossa kun tavoite 8cm valun mukainen. Meinaa näissä viikoissa mennä sekaisin mutta tärkein lukema taitaa olla tällä hetkellä kuitenkin menossa olevan 29. viikko.

Ulkomaalaus ei ole edistynyt telineiden murtumisen jälkeen mutta tänään siihenkin tuli muutos Ramirentin pienkuorma-auton muodossa lastinaan pari 6 metristä alumiinitelinettä. Joten ulkomaalaus on aktivoitunut -> Korkean talon päädyn woodex Aqua pohjustus tehtiin tänään ja huomenna lienee vuorossa pohjamaalaus, jos sää sallii.

Kuvia tulee sitten jatkossa enemmän kun uusi IXUS järjestyksessään kolmas pääsee tositoimintaan.

No comments:

Post a Comment