Saturday, September 4, 2010

Lauantai...

Tänään piti saada paljon aikaiseksi mutta sitten kummilapset tuli käymään ja rakentamiseksi se homma meni - Legoilla tällä kertaa :-)
Aamupäivä hyödynnettiin käymällä IDOn showroomissa Pohjois-Haagassa. Tähän saakka on ollut ajatuksena hankkia kylpyhuoneiden kalusteet osana keittiödiiliä... Mutta jotenkin noi on kylpyhuonekaluste valmistajien tavarat on parempia. Itse haluaisin Svedbergin Sveaa vaikkakin se on varsin ruotsalaisvaikutteinen:

Mutta se on ainakin suomessa aika kallis esim. reilu tonttu esim. alalaatikosta lavuaareineen.
Idolta Seven ja Select vaikuttaa ihan hyviltä korvaajilta ko. Svedbergille. Varsinkin Select, johon saa periaatteessa minkä värin tahansa Teknoksen värikartasta noin 40€ lisähintaan. Eivätkä ole hengeltään ihan noin Sveduja kuin toi Svea.

Klaukkalassa käytiin pyörähtämässä vilkaisemassa Uudenmaan rakentajapalvelun valikoima, jota Bekason kovin suosittaa perustusvaiheen materiaalien hankintapaikkana. Tein pikaisen kartoituksen mitä sieltä voi olettaa saavansa. Ihan hyvältä alkuvaiheeseen vaikutti. Kanban listalla on ollut asiana soittaa tuonne jo muutaman viikon mutta kun lupa kusee niin se sitten siirtyy kokoajan eteenpäin...

Kanbanista piti kirjoittaa kanssa mutta ko. aiheesta kuva vois selittää enemmän kuin teksti ja mulla nyt sitä kuvaa eikä jaksa sitä nyt ottaa...

No comments:

Post a Comment