Friday, September 3, 2010

Pinta-vaaitus

Päätettiin sitten pääsuunnittelijan kanssa tehdä kunnon pintavaaitus, kun mun tekemä, kunnan kartat, tontin naapuritalot ja maaperätutkimuksen tasot oli jokainen ainakin epäiltävästi omasta maailmastaan... Sovittiin torstaina, homma oli tilattu torstaina, toteutettiin tänään perjantaina ja tulokset saadaan maanantaina tai tiistaina.

Talofirmaa varoitettiin jo tänään ja kommentoivat vaan, että löytyyköhän riittävän pitkää paperia julkkarin tulostukseen ja pyysivät DWG mittakaavassa naapuritalosta - talo on 70-80-luvun vaihteesta :-)

Maaurakoitsija lähetti viestiä, että maanantaista alkaen olisi aikaa - no minä siihen vastaamaan, että sopisi muuten mutta kun tuota lupaa puuttuu... Sanoi hoitavansa muita hommia tässä välillä.

Putkiurakkaan saatiiin määräajassa yksi tarjous. Kaikki joille keväällä olisi käynyt, jätti siis yhtä lukuunottamatta vastaamatta tai vastasi olevansa liian kiireinen. Onneksi se yksi tarjous oli se, joka oikeastaan maineen perusteella haluttiinkin
viivalle.

Budjetillisesti mennään nyt tilanteessa +3%. Budjetti on rakennettu arvioiden kustannuksia ja sitä mukaan kun kustannuksista ja urakoista sovitaan tai sopimista suunnitellaan/ hinnat realisoituu, niin ne laitetaan exceliin ja seurataan missä mennään.

Vaimo kävi Habitaressa ja huomenna mennään varmaan Idon show roomiin (mahtaakohan siellä saada koe ponnistaa?)

Täytyis varmaan jossain välissä kuvata potentiaalisille lukijoille maaginen Kanban-metodi projektin hallintaan - yksinkertainen on tehokasta...

No comments:

Post a Comment