Thursday, March 10, 2011

Hankala aloitus...

Pystytysryhmä lopetti tiistaina ja sai panelointia lukuunottamatta kaiken "sovitun" valmiiksi. Pystytysryhmä oli paras osuus talopakettia ja siitä heille kiitokset. Meidän piti aloittaa eilen omat hommat mutta mulla meni työkiireiden kanssa niin pitkään ettei enää viitsitty lähteä tontille ja tänään taas lähdin töistä ajoissa todetakseni auton akun tyhjentyneen jostain mystisestä syystä, joten tontin sijaan käynnistettiin autoa apuvirralla ja ajettiin akkua täyteen - joskohan sitä jo huomenna pääsisi tontille saakka ja hommiin... 

Tuli viikonloppuna tilatut Karelian parkettinäytteet postitse ja hyvältä näyttää edelleen:
Parkettinäytteitä
Eli Vasemmalta oikealle ylärivissä: 2*Karelia Tammi natur silky Kartano 182 ja Karelia Impressio Tammi aged silky ja alarivissä Paradorin Trendtime 4 Tammi living 1-sauva valkoöljytty ja Trendtime 4 Tammi living 1-sauva öljytty. Kaikki on siis öljyttyjä ja ei itseasiassa edes muita katsota. Impressio näyttää tuossa hieman vaisulta mutta paljaaseen jalkaan se on selkeästi parhaimman tuntuinen, kun on harjattu - valittavasti pienenä pintana ja huonona mallipalana se ei ole tuossa kuvassa parhaimmillaan. Sisustussuunnittelija (siis vaimo) fanittaa tuota normaalin tammen väristä Kareliaa. On kuulemma ensimmäinen parketti joka on oikeasti sytyttänyt ja me ollaan tuon rakennusluvan venaamisen takia aika paljon ehditty kiertää. Teknisesti Paradorin ja Karelian Tammiviilu on yhtä paksu mutta Parador on kokonaisuudessaan millin ohuempi (13mm).

1 comment:

  1. Huomasin heti tuosta pienestä kuvasta, että siellä on yksi minun mallini. Niin paljon noita hypistellyt ja tukinut. Valtava pino kotona erilaisia mallipaloja, niillä päällystäisi jo vaatehuoneen ;)

    Eli minun valintani oli se tammi liviving valkoöljytty. Öljytyn halusin minäkin, saa nähdä miten onnistun hoitamaan sitä...
    Tuo oli meille paras kun sopii sähkön kanssa ja hintalaatusuhde oli kohdallaan. Viistettä hieman pelkään, mutta ei voi mitään.

    Tsemppiaä valintoihin ja kannattaa olla tarkkana.

    ReplyDelete