Saturday, March 12, 2011

No niin...

Eli nyt se sitten alkoi - bloggaajan osallistuminen rakentamiseen siten, että jälki näkyy... Tämä päivä meni siis raksalla ja kivaa oli. Kivaa oli siis vielä toistaiseksi - tää positiivinen olotila menee kyllä vielä ohi.

Telineet on ollut nyt pystytysporukan jäljiltä tontilla ja ajattelin palautella ne maanantaina, joten otin vielä täyden hyödyn irti ja kasasin telineistä harjaan ylettyvän telineen ja tein yläkolmioon tuuletusaukot molempiin talon päätyihin. Toisessa päädyssä tosin en käyttänyt telineitä vaan kasasin autokatoksen loivalle viistokatolle muutaman tyhjän kattotiililavan ja siihen sitten Tiklin tasotikkailta säätämään ritilät paikoilleen - ei siis kaikkein turvallisin rakennelma mutta toimiva. Ekassa päädyssä oli vähän säätämista ja toinen menikin sitten jo heittämällä.

Toisena loppuunsaatettuna projektina oli ikkunoiden tiivistys. Polyuretaanipurkkeja meni kai 5 kpl. Ostin ekaksi yhden kun muistelin, että tollanen tötsä on kovinkin riittoisaa mutta ei se mitään Fairya ollut: 14 ikkunasta se riitti reiluun kahteen... Ei muuta kun Merituulesta hakemaan lisää. Ja hakukeikan aikana polyuretaani jälleen kerran osoitti uskomattoman laajentumiskykynsä - olin omasta mielestä varovainen mutta kovin se silti paisui - osin lähes liikaakin. Tahroja tosin en saanut aikaiseksi karmeihin kuin yhteen. Polyuretaanin kyseessä ollessa se löysi jotenkin mystisesti tiensä myös vaatteisiin ja kenkiin...

Lopuksi vielä purin telineet valmiiksi pakattavaksi peräkärryyn huomenna.

Huomenna lisää tätä!

Ensiviikolla blogataan hieman jätehuollosta ja aikuisen miehen uusista leluista eli työkaluista :-)

No comments:

Post a Comment