Wednesday, March 2, 2011

Talo alkaa hahmottua

Talo etenee hyvään malliin ja pystytysryhmä kuvittelee saavansa homman omalta osaltaan valmiiksi ensi viikon lopulla, joka on noin 3 viikkoa alle "takuu" aikataulun... No ei haittaa.

Kattotuolit oli nostettu eilen paikoilleen ja tänään puolet katosta sai aluskatteen ja ruoteet ja huomenna valmistunee toinen puoli.


Arvelin jo, että pääsisin viikonloppuna ampumaan yläkerran harvalaudoitusta paikoilleen mutta asentajat arvelivat, ettei tukilankut ole välttämättä paikoillaan ihan tuolloin.


Sijaintikatselmuksenkin leima saatiin ilman huomautuksia eli talo on siinä missä pitikin - olisi kyllä ihmettyttänyt jos ei olisi ollut - sen verran tarkkaan se siihen mitattiin eri vaiheissa vaikka linjapukkeja ei käytettykkään.

Mutta joo tuon kasauksen edistyminen käytännössä tarkoittaa sitä, että putkiukko pääsee vihdoin töihin meidän työmaalla - täytyy soitella huomenna ja tiedustella aikataulua ilmastoinnin asentamiselle. Ilmastoinnilla pitää aloittaa, että tiedetään miten ne asettuu tuleviin villoituksiin nähden.

Termex-asentajankin kanssa keskustelin ja varmistui, että käyvät kahdesti tontilla - ekalla puhaltavat ensimmäiset 200mm sitten välillä me laitettaan rakennuspaperi höyrysuluksi sekä kakkoskakkonen ja sitten termexia toinen satsi kakkoskakkosen tasoon.

Viimevuoden kesäloma lähenee :-)

No comments:

Post a Comment