Wednesday, March 23, 2011

Mitä rakentaja tekee?

Vastaus: rakentaja purkaa! Ennemmin tai myöhemmin raksalla huomaa, että jotain on tehty väärin joten se puretaan ja tehdään uudestaan. Näin siis meillä tänään. Purettiin väärin asennettu ikkuna eli pystytysryhmä oli laitanut varastonkin ikkunan 50mm sisään ulkoseinästä vaikka se oli se ainoa ikkuna missä niin ei pitänyt tehdä. Virheita sattuu ja sitten niitä korjataan.

Talotehdas oli yhteydessä alkuviikosta meidän vastaanottotarkastuksen pöytäkirjasta. Valittelivat ääneen sitä, että pystytysryhmän henkilö oli kirjannut pöytäkirjaan oman urakkahintansa hyvitykseksi tekemättömistä töistä - he kun ei koskaan korvaa niin paljon asiakkaalle kuin maksavat urakoitsijoille oli ilmeisesti se suuri harmituksen aihe. Jaa-a mitäköhän tuostakin pitäisi ajatella näin kaiken tämän koetun jälkeen. No jokatapauksessa tällä kertaa jäätiin saamapuolelle. Tosin väliseinien mineraalivilloja ei ole tontilla näkynyt vieläkään...
Varaston ja työhuoneen välinen seinä

Mitä tontilla on näkynyt, on ensimmäiset merkit ilmastointitöiden alkamisesta eli putket oli saapunut tontille. Nyt vielä ukot paikalle niin voi olla tyytyväinen. Toinen tontille ilmaantunut asia on työmaavessa - eli päädyttiin tuollaiseen nyt toistaiseksi - varmaan helpottaa jollain tavalla elämää työmaalla.

Kelpaa ponnistaa...
Loppuviikko menee varmaan Siporexin ja Gyprocin parissa. Hirveesti ei päästä tekemään niitä asioita mitkä veisi työtä eteenpäin ennenkuin runkokatselmus on pidetty ja ilmastointiukot saa työnsä tehtyä.

No comments:

Post a Comment