Saturday, March 5, 2011

Pintamateriaalikierros osa X

Joo työmaa ei ole vielä mun kannalta työkelpoinen, joten kun kerran aamulla aikaisin herättiin, niin ei sitten muuta kuin auton nokka kohti Kehä III:sta ja siellä Sunsaunaa, RTV:tä ja Boknäsiä.

RTV:lle mentiin lähinnä katsomaan Karelia parketin valikoimaa, kun siellä oli Karelian edustajakin paikalla. Sopivat kaksi saatiikin nopeasti valikoitua ja edustaja lupasi koepalat postitse ja RTV lähettää tarjouksen perään mutta nyt jo näytti hinnat kohtuullisilta ihan puhepohjalta. Nopeasti noihin Paradoreihin verrattuna Kareliat tuntuivat paremman sävyisilta ja pinta oli tunnoltaan miellyttävämpi. Katsotaan vielä koepalat ja tarjous ja verrataan tuohon pitkään kuolattuun Timberwiseen.

Karelia Tammi Aged


Toi Tammi Aged olkoonkin, että taittoi kovin paljon vihreään nosti itsensä jossain määrin vaihtoehdoksi. Tosin edelleen perustammi öljyttynä on varmaankin meidän ykkösvaihtoehto.

Sunsaunalla käyttiin Petikossa - niiden edustaja Kristiina tekee paljon työtä markkinointiin (sähköposti, SMS) ja siltä pohjalta sitten sai meidätkin taas vaihteeksi paikalle (laskiaispullatarjoilu - ei otettu). Lähtökohtaisesti tuumataan Sunsaunan ja K-raudan valmislauteiden välillä. K-raudan tervaleppäiset valmislauteet jossain määrin houkuttavat hinnaltaan mutta kun toi Tuija Sunsaunan Relax-mallissa näyttää kyllä niin hyvältä:

Kuva SunSauna

Edellisessä talossa meillä oli SunSaunan perusmalli tervalepästä ja se oli tosi hyvä. Hinta-laatu suhde kohtasi ja näytti hyvältä ja oli tehty hyvin, joten sen suhteen ei valittamista. Jos siis homma toimii edelleen samaan malliin niin oishan toi melko varma valinta...

Boknäsillä käytiin taas kuolaamassa "Flamantin" ruokapöytää, joka itseasiassa paljastui Boknäsin Royal ruokapöydäksi siis Boknäsin omaksi (kaukoidän) tuotannoksi - me ollaan aina luultu sitä Flamantiksi. Flamantilla tosin kuulemma on samanlainen malli.


Tutuille vinkiksi: sitten kun meillä on tuparit niin tuollaisen voi tuoda mustilla jaloilla tuparilahjaksi...

Mutta joo tuossa on taas monta materiaalia, jotka voisi downgreidata halvemmiksi mutta sitten taas niitä halvempia vaihtoehtoja joutuu jokatapauksessa katsomaan aika pitkään...

No comments:

Post a Comment