Thursday, March 31, 2011

Runkokatselmus - vihdoin!

Tänään oli jo kauan odottamani runkokatselmus, johon valmistauduttiin jo eilen illalla vastaavan kanssa. Leimattuja kuvia katsellessamme havaittiin allekirjoittaneen suureksi riemuksi, että Herralan pystytysryhmälle antamat työkuvat oli kevennetty versio niistä kuvista, jotka Herrala antoi meille leimattavaksi kuntaan ja tottakai niiltä osin mihin tarkastajat takertuu. Leimatuissa kuvissa siis oli järeämmät tukirakenteet katon tuennassa kuin mitä pystytysryhmän käytössä olevissa kuvissa. Molemmissa kuvissa oli vielä sama revisio ja päivämäärä, joka tekee tilanteen vielä mielenkiintoisemmaksi. Premium talotoimittaja...

Katselmus meni kuitenkin OK eli vastaava huomautti asianmukaisesti tilanteen tarkastajalle ja sovittiin, että ne korjataan ja ahkerat työmiehet oli hoitanut homman muutamassa tunnissa ja muutkin asiat mitä listattiin touhupisteiksi on tänään hoidettu.

Putkiukot on loistanut kokopäivän poissaolollaan - toivottavasti palaavat huomenna tekemään sen verran eristyksiä, että saadaan puhallusvillat seiniin.

No comments:

Post a Comment