Saturday, August 13, 2011

Epäortodoksista?

Olisiko se ihan väärin, jos ikkunalistat ei olisi ollenkaan ikkunan karmien päällä? Siis joo kysymyshän ei tulisi mieleenkään, jos ikkunakarmit olisi tasan seinäpinnan kanssa mutta kun eivät ole vaan puoli senttiä seinäpinnan yläpuolella - kiitokset pystytysryhmän.

Tällaista siis tänään mietin ja testailin:


Niin - jäähän siihen jonkinlainen varjostusviiva ehkä johonkin näkyviin mutta standardisti päälle laitettaessa olisi pelkkä jiirien sahaaminen on jotakuinkin hankalaa.
Siis joo - siistihän tuosta tulee mutta elääkö ikkunat miten paljon? Puu tietenkin elää mutta eihän lasin pitäisi muuttaa muotoaan ja ulkopuoli karmeistahan on alumiinia.
Jos rakennusteknisesti perusteltuja soraääniä ei ilmene niin tuolla mennään...


Niin joo vinkkiosastolle:  Kattolistojen jiirityksessä kannataa jättää päät naulaamatta ennenkuin toinen pää on sovitettu siihen. Lopputulos: tilanne jiirien sopivuudessa paranee mutta jiirit ei silti ole täydellisiä :-) 

2 comments:

  1. Meillä on tommoista paksua umpimäntyä nuo listat, sellaisen matskun tapauksessa voisi yläjyrsimellä höylätä sinne alapuolelle tilaa? Kakki homma kyllä!

    ReplyDelete
  2. Puuta noi meidänkin listat on (pyrin välttämään MDF:ää vaikkakin keittiön ovet sitä on) ja mietinkin jyrsintää mutta joo ei oikein napannut ajatuksena ja saahan mun metodilla runsaamman listan samalla rahalla :-)

    ReplyDelete