Wednesday, August 10, 2011

Linnut lentää seinillä.

Ankaran taistelun jälkeen saimme linnut liimattua seiniin. Tapetti ja me olimme ankarasti eri mieltä kuinka käyttäytyä. Tapetilla oli oma tahto olla kiinnittymättä reunoistaan ja me käsin ohjasimme sitä seinään kiinni. Vaihdettiin välillä valmisliisteristä jauheeseen ja jauheeseen laitoimme Eri Keeperiä mutta joo taistelu oli raaka ja lopputulos ei ehkä kaikkein kaunein tapetointiteknisesti mutta on ainakin seinässä ja meille riittävän hyvä...

Tapetti, josta ei valokuva tee oikeutta.

Kirjoitin aiemmin romanttisista tapeteista tai siis kammottavista tapeteista... Toi kyllä nyt liippaa aika läheltä esiteltyä kategoriaa mutta kun tuon sijainnista otetaan panoraama läpi huoneiston keittiöön ja kuvitellaa siihen moderni Innovationin pelkistetty turkoosin värinen futon samaan tilaan, niin alkaa mun mieleen kovin esteettisesti kaunis näkymä piirtymään verkkokalvoon. Ainiin ja sopivan runsaat kattolistat vielä siihen kuvioon mukaan.

Tapetteja on vielä liimaamatta kolmet. Yläkerran molempiin huoneisiin ja makuuhuoneeseen ja jos ihmeitä ei tapahdu niin kaikki ei ole muuttaessamme seinällä. Muutenkin on varsin selvää jo tässä vaiheessa, että blogi muuttunee rakennusblogista sisustusblogiksi koska aika ja rahat loppuu ennenkuin näkemyksemme toteutuu vai sopiiko teidän mielestä tuohon keittiöön (jonka kivet lähtee huomenna korjattavaksi) Piiroisen Arena 080 pöytä ja Arena 022 tuolit - värinä oranssi?

Taloteknisesti ollaan yhtä putkea vaille vesiliittymässä ja alapohjassa ollaan hieman enemmän vaiheessa mutta edistytään kuitenkin silläkin rintamalla ja kalustuskin etenisi jos etelämaan miehet palaisivat rakennukselle ja saumaisivat - saumaus sinänsä on helppoa mutta kun mun aika menee kaikessa muussa tarvittavassa. Muille etelämaalaisia käyttäville tai aikoville tiedoksi: Sana huomenna viron kielessä viittaa empiiristen kokemustemme mukaan määrittelemättömään tulevaisuuteen.


Mittari, jakotukki ja MLP




Hana sulut

Tapettitaistelun jälkeen nappasin Pasloden F16A naulaimen käteen ja aloin työstää aitaelementtejä ja tuollaista siitä sitten tuli:


Ulkovalaistukseen valittiin Nordluxin halvat TIN valaisimet Bauhaussista. 35€ hintaan ihan ok ratkaisu.


No comments:

Post a Comment