Monday, August 8, 2011

Parkettia, pylväitä ja pelkoa...

Viikko taas vierähtänyt raksalla käytännössä yksinään. Vaimo on viimeisiä päiviä töissä ennen äitiyslomaa ja timpurit etelässä ja putkarit pistäisi päivän alapohjassa ja totesi: "mun hommat tässä firmassa on nyt tässä - mä lähden opiskelemaan". Kysyin missä sen kollega on? "Lähti jo kesäkuussa, kun sai 30% palkankorotuksen muualta". Tietäen, että kyseessä on varsin pieni firma josta noi kaksi muodosti 50%, niin pieni pelko hiipi puseroon. No tänään tuli helpottava puhelinsoitto: Tullaan huomenna seiskalta.

Viime viikolla valmistui ekat huoneet muuttovalmiuteen eli yläkerran varahuone, josta nyt sitten on varmaan jollain aikataululla tulossa lastenhuone sai parketin ja mun harrastehuone sai harmaan seinän ja parketin... Näiden piti valmistua vikana mutta näin tällä kertaa... Alakertaa kun ei viitsi aloittaa viimeistelemään, kun keittiö on kivien osalta ns. vaiheessa ja siten ei viitsi ovia asentaa, josta taas seurauksena on tavaraa vielä liikaa ympäriinsä.

Parkettina on Karelian Tammi Natur Silky Kartano 182:sena - toistaiseksi vaikuttaa hyvältä - riittävästi vaihtelua, sopivasti outoja lankkuja ja ei näytä eikä tunnu laminaatilta. Asennus on mennyt kivuttomasti - ainakin toistaiseksi "kop kop".


Harrastehuone



Varahuone

Ulkona pitkään vaiheessa ollut pylväiden verhoilu otti tänään ison askeleen eteenpäin ja sitä kautta saadaan varmaankin rännikaivot ja kattoturvat pikkuhiljaa myös eteenpäin.

Pylväät



No comments:

Post a Comment